Twitter Facebook Facebook

Eiwitshakeapparaat

Eiwitshakeapparaat
Eiwitshakeapparaat
Scroll and tap to view images
Eiwitshakeapparaat Eiwitshakeapparaat Eiwitshakeapparaat Eiwitshakeapparaat Eiwitshakeapparaat Eiwitshakeapparaat Eiwitshakeapparaat Eiwitshakeapparaat
Model: eiwitapp1
Beschikbaarheid: Op voorraad
PRIJS OP AANVRAAG

Denge Sport Nutrition komt met “de proteïne machine” DENGE SPORT NUTRITION KOMT MET ^ PROTEINE MACHINE^

De proteïne machine is een uniek concept op de markt. Het is de ideale toevoeging aan een gebalanceerd dieet- en sportprogramma. Veel sporters gebruiken proteïne shakes voor een snel herstel en voor spiergroei. Proteïne shakes bevatten namelijk hetgeen wat zo hard nodig is voor spiergroei; namelijk eiwitten. Daarnaast is het een uitstekend hulpmiddel om af te vallen. Proteïne shakes zorgen ervoor dat bij het afvallen de spiermassa niet wordt aangetast, maar dat het vet als brandstof wordt gebruikt. Denge Sport Nutrition heeft een proteïne apparaat ontwikkeld, die gebruikt kan worden op sportscholen en door healthcoaches. 

Werking

De machine beschikt over twee containers voor melkpoeder en twee containers voor proteïne. De magere melkpeoder in het apparaat is 100% organisch. De proteïne wordt geleverd in twee smaken; vanille en banaan. De shake kan bereid worden met melk of met water. Door de juiste keuze in te geven wordt in slechts 11 seconden een shake bereid. Het apparaat is heel simpel te reinigen met slechts één druk op de knop.

In de machine is een teller gebouwd, waardoor u kunt zien hoeveel shakes er exact verkocht zijn gedurende een dag / week. In de beschikbare containers past ca. 750 gram proteïne of melkpoeder. Een pot van 2 kg. proteïne is genoeg voor ongeveer 55 – 60 shakes. Dit komt neer op een kostprijs van ongeveer € 0,50 per shake, terwijl de verkoopprijs van een shake tussen de € 2,- en de € 3,- ligt. 


https://www.instagram.com/p/BDS-WA_LrGa/?taken-by=dengesport

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om het apparaat te customizen naar wens. Zo kan men een eigen logo toevoegen aan het apparaat. Tevens kan men ervoor kiezen om de dosage proteïne aan te passen. Een extra toevoeging aan het apparaat kan het inwerpen van muntgeld zijn, zodat klanten zelf hun shakes kunnen aanschaffen, zonder dat hier personeel aan te pas komt. 

Wilt u meer weten of een demonstratie van het apparaat? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Powered By OpenCart
Denge Sport © 2020